Ét skjørt, tre antrekk

Allerede tidlig i høst var wrap skirts en av de hotteste trendene, og skjørtene har utviklet seg og er i vinden som aldri før. Vi viser deg hvordan du enkelt kan style det fra jobb, til fritid og fest.

For mange et dette en vanskelig sesong å kle seg, overgangen mellom vinter og vår. Tempraturene er fortsatt lave, men solen titter oftere frem og vi lengter mot sommer og varme. En stor utfordring er ofte hvilke plagg kan vi ta med oss fra forrige sesong og hvilke skal vi rett og slett la bli?

Alle de store motehusene har en utgave av det, og det samme har kleskjedene. Det er et av plaggene du fint kan ta med deg fra høstgarderoben og rett inn i vårgarderoben. Det er enklet, stilrent og passet til det meste!

Formelt

Skjørt fra NLY Trend, bulse fra Masimo Dutti, veske fra Michael Kors, sko fra stradivarius, klokke fra CMYK

Skjørt fra NLY Trend, bulse fra Masimo Dutti, veske fra Michael Kors, sko fra stradivarius, klokke fra CMYK

Med en enkel bluse og klassisk veske blir du fort klar for jobb eller andre formelle anledninger. Sleng på et par høye heler for prikken over i´en.

Casual

Skjørt fra NLY Trend, sko fra Bianco, skjorte fra Gina Tricot, smykke og t-skjorte fra Zara.

Ønsker du en mer behagelig og komfortabel look, kombiner skjørtet med en enkel lin-overdel og oversized cardigan eller skjorte som i dette tilfellet. Et statement smykke gjør det hele mer gjennomført.

 Party

Skjørt fra NLY Trend, topp fra Zara, Smykke fra Cubus, Clutch fra Pieces, sko fra Stradivarius.

Helsort slår aldri feil. Metalliske farger og nøyanser har vært mye å se i vinter og høst, og trenden fortsetter til våren. Dropp vesken og bruk heller en liten clutch som rommer akkuratt det du trenger.

Skrevet av
Susanne Lindblad