Utslitt

Det har skjedd noe hele tiden de siste dagene, så jeg er helt utslitt. Har ikke sovet i min egenseng på over en uke, men jeg har likevel hatt det utrolig morsomt!

Danmarksturen var utrolig koselig! Solen skinte og det var masse folk i gatene. Jeg fkk også shoppet litt, og selv om det ikke ble så mye, er jeg veldig førnøyd med det jeg kjøpte.

Da jeg kom hjem, dro jeg rett på stranden med masse venninner. Vi koste oss på Ulvøya hele dagen før vi dro vidre på fest. Igår dro jeg på båttur med familien til Andrea. Vi ble plukket opp på Akerbrygge og koste oss på sjøen heledagen og badet masse, før jeg dro for å overraske Sunniva. Siden hun var på ferie hadde vi planlagt en suprise for henne når hun kom hjem. Det var veldig vellykket og alle koste seg!

Siste middagen i KøbehavnSøta med kosebamse <3Følte meg litt som Rose her, men det mangler liksom noe. Et menneske til eller noe lingnende.
<3 <3To søte snupper!!

Post navigation

  3 comments for “Utslitt

 1. Sara Norbeck
  7. august, 2012 at 18:13

  Haha, vil kommentere noe, men vet ikke helt hva :D
  Liker at du blogger igjen daa <3

 2. 7. august, 2012 at 19:17

  Sv: Tusen takk, søta :D

 3. Niklas Sæther
  13. august, 2012 at 00:00

  Så sykt koselig ut! hehe